Revista de proiectare
Revista de proiectare
Logo-Ul

Kaleido Mall

Logo-Ul Mall-ul Kaleido oferă numeroase locuri de divertisment, inclusiv mall, o stradă pietonală și o esplanadă. În acest proiect, designerii au folosit tiparele unui caleidoscop, cu obiecte libere, colorate, cum ar fi margele sau pietricele. Caleidoscopul este derivat din greaca antică καλός (frumos, frumusețe) și εἶδος (ceea ce se vede). În consecință, diverse modele reflectă diverse servicii. Formele se schimbă constant, demonstrând că Mall-ul se străduiește să surprindă și să fascineze vizitatorii.

Denumirea proiectului : Kaleido Mall, Numele proiectanților : Dongdao Creative Branding Group, Numele clientului : Kaleido Mall.

Kaleido Mall Logo-Ul

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.