Revista de proiectare
Revista de proiectare
Logo-Ul

Kaleido Mall

Logo-Ul Mall-ul Kaleido oferă numeroase locuri de divertisment, inclusiv mall, o stradă pietonală și o esplanadă. În acest proiect, designerii au folosit tiparele unui caleidoscop, cu obiecte libere, colorate, cum ar fi margele sau pietricele. Caleidoscopul este derivat din greaca antică καλός (frumos, frumusețe) și εἶδος (ceea ce se vede). În consecință, diverse modele reflectă diverse servicii. Formele se schimbă constant, demonstrând că Mall-ul se străduiește să surprindă și să fascineze vizitatorii.

Denumirea proiectului : Kaleido Mall, Numele proiectanților : Dongdao Creative Branding Group, Numele clientului : Kaleido Mall.

Kaleido Mall Logo-Ul

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.