Revista de proiectare
Revista de proiectare
Magazinul De Haine Pentru Copii

PomPom

Magazinul De Haine Pentru Copii Percepția pieselor și a întregului contribuie la o geometrie, ușor de identificat, punând accent pe produsele de vânzare. Dificultățile au fost sporite în actul creator de o grindă mare care a fracturat spațiul, având deja dimensiuni mici. Opțiunea de a înclina tavanul, având măsurile de referință ale vitrinei, grinzii și spatelui magazinului, a fost începutul extragerii către restul programului; circulație, expoziție, contor de servicii, dulap și depozitare. Culoarea neutră domină spațiul, punctată de culori puternice care marchează și organizează spațiul.

Denumirea proiectului : PomPom, Numele proiectanților : Albertina Oliveira, Numele clientului : Albertina Oliveira - Arquitectura Unipessoal Lda.

PomPom Magazinul De Haine Pentru Copii

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.