Revista de proiectare
Revista de proiectare
Magazinul De Haine Pentru Copii

PomPom

Magazinul De Haine Pentru Copii Percepția pieselor și a întregului contribuie la o geometrie, ușor de identificat, punând accent pe produsele de vânzare. Dificultățile au fost sporite în actul creator de o grindă mare care a fracturat spațiul, având deja dimensiuni mici. Opțiunea de a înclina tavanul, având măsurile de referință ale vitrinei, grinzii și spatelui magazinului, a fost începutul extragerii către restul programului; circulație, expoziție, contor de servicii, dulap și depozitare. Culoarea neutră domină spațiul, punctată de culori puternice care marchează și organizează spațiul.

Denumirea proiectului : PomPom, Numele proiectanților : Albertina Oliveira, Numele clientului : Albertina Oliveira - Arquitectura Unipessoal Lda.

PomPom Magazinul De Haine Pentru Copii

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.