Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sertarul

Labyrinth

Sertarul Labirintul de ArteNemus este un sertar al cărui aspect arhitectural este accentuat de calea meandră a furnirului său, care amintește de străzile dintr-un oraș. Concepția remarcabilă și mecanismul sertarelor îi completează conturul subestimat. Culorile contrastante ale arțarului și furnirului negru de abanos, precum și măiestria de înaltă calitate subliniază aspectul exclusiv al Labirintului.

Denumirea proiectului : Labyrinth, Numele proiectanților : Eckhard Beger, Numele clientului : ArteNemus.

Labyrinth Sertarul

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.