Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sertarul

Labyrinth

Sertarul Labirintul de ArteNemus este un sertar al cărui aspect arhitectural este accentuat de calea meandră a furnirului său, care amintește de străzile dintr-un oraș. Concepția remarcabilă și mecanismul sertarelor îi completează conturul subestimat. Culorile contrastante ale arțarului și furnirului negru de abanos, precum și măiestria de înaltă calitate subliniază aspectul exclusiv al Labirintului.

Denumirea proiectului : Labyrinth, Numele proiectanților : Eckhard Beger, Numele clientului : ArteNemus.

Labyrinth Sertarul

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.