Revista de proiectare
Revista de proiectare
Eșarfa

Sirin and Alkonost - the Keepers of life

Eșarfa Compoziția originală a imaginilor mitologice tradiționale rusești, Sirin și Alkonost, este imprimată pe eșarfe de mătase 100% (serigrafie, 11 culori). Sirin era înzestrat cu trăsături magice de natură protectoare, frumusețe, fericire. Alkonost este Pasărea Zorii controlează vântul și vremea. "Pe Marea Oceanului, pe insula Buyan, se află un Stejar puternic umed". De la cele două păsări, construindu-și cuibul în Stejar, au început o nouă viață pe Pământ. Arborele Vieții a devenit un simbol al vieții și , protejarea celor două păsări, simbol al binelui, bunăstării și fericirii familiei.

Denumirea proiectului : Sirin and Alkonost - the Keepers of life, Numele proiectanților : Ekaterina Ezhova, Numele clientului : Katja Siegmar.

Sirin and Alkonost - the Keepers of life Eșarfa

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.