Revista de proiectare
Revista de proiectare
Catalogul De Arte Grafice

Grafika ASP Krakow

Catalogul De Arte Grafice Albumul jubiliar sărbătorește 45 de ani de la Facultatea de Arte Grafice la Academia de Arte Plastice din Cracovia. Acesta oferă o gamă largă de elemente de atracție ale școlii: lucrări de artă ale profesorilor și studenților, fotografii de arhivă, cronologie a angajării profesorilor, hărți cu clădirile academiei, indexul absolvenților. Calități: 3 părți diferite; 5 huse pliate pe jumătate ca servietele tipăritului tradițional din carton; culoare și titluri în relief pe copertele care evocă matricea de imprimare a metalelor; erori de imprimare intenționate proiectate; legare cusută cu o coloană vertebrală vizibilă acoperită de o bandă de burtă.

Denumirea proiectului : Grafika ASP Krakow, Numele proiectanților : Aleksandra Toborowicz, Numele clientului : Faculty of Graphic Arts at the Jan Matejko Academy of Fine Arts in Cracow.

Grafika ASP Krakow Catalogul De Arte Grafice

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.