Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaun

Tekant

Scaun Tekant este un scaun modern datorită materialelor din care este confecționat și a modului în care funcționează structura. Esența sa provine din combinația geometrică a revizuirii strategice a structurii, apărând un joc geometric de triunghiuri, care face din Tekant un scaun extrem de rezistent. Tapițeria de metacrilat este inclusă pentru a exprima o senzație de lejeritate și o claritate vizuală, făcând din structură elementul principal al scaunui. Tekant se poate juca cu diferite culori ale structurii și a tapițeriei de metacrilat, astfel încât să puteți face propria combinație de scaune Tekant.

Denumirea proiectului : Tekant, Numele proiectanților : Sebastian Dominguez Enrich, Numele clientului : Dominguez Sanz + Enrich.

Tekant Scaun

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.