Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaun

Tekant

Scaun Tekant este un scaun modern datorită materialelor din care este confecționat și a modului în care funcționează structura. Esența sa provine din combinația geometrică a revizuirii strategice a structurii, apărând un joc geometric de triunghiuri, care face din Tekant un scaun extrem de rezistent. Tapițeria de metacrilat este inclusă pentru a exprima o senzație de lejeritate și o claritate vizuală, făcând din structură elementul principal al scaunui. Tekant se poate juca cu diferite culori ale structurii și a tapițeriei de metacrilat, astfel încât să puteți face propria combinație de scaune Tekant.

Denumirea proiectului : Tekant, Numele proiectanților : Sebastian Dominguez Enrich, Numele clientului : Dominguez Sanz + Enrich.

Tekant Scaun

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.