Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaun

Everyday chair

Scaun Maestrul Bruno Munari a susținut că, în lume, „sunt mai multe scaune decât fundi”. Atunci de ce să desenezi un alt scaun? Există deja multe scaune bune, unele proaste, unele confortabile, altele puțin mai puțin. Deci, imaginându-mi un obiect care ar pleca de la orice stil care spune o mică poveste, smulgând un zâmbet, scaun de zi cu zi a fost gândit. Este curios că, fără distincție de crez sau descendență, toată lumea se așează în fiecare zi cu satisfacție pe un scaun alb din ceramică ... Caracterul său jucăuș devine o invitație de a sta jos, luând ceva timp pentru relaxare.

Denumirea proiectului : Everyday chair, Numele proiectanților : Federico Traverso, Numele clientului : MYYOUR.

Everyday chair Scaun

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.