Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaun

Everyday chair

Scaun Maestrul Bruno Munari a susținut că, în lume, „sunt mai multe scaune decât fundi”. Atunci de ce să desenezi un alt scaun? Există deja multe scaune bune, unele proaste, unele confortabile, altele puțin mai puțin. Deci, imaginându-mi un obiect care ar pleca de la orice stil care spune o mică poveste, smulgând un zâmbet, scaun de zi cu zi a fost gândit. Este curios că, fără distincție de crez sau descendență, toată lumea se așează în fiecare zi cu satisfacție pe un scaun alb din ceramică ... Caracterul său jucăuș devine o invitație de a sta jos, luând ceva timp pentru relaxare.

Denumirea proiectului : Everyday chair, Numele proiectanților : Federico Traverso, Numele clientului : MYYOUR.

Everyday chair Scaun

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.