Revista de proiectare
Revista de proiectare
Designul Logo-Ului

Buckets of Love

Designul Logo-Ului Proiectare pentru o întreprindere socială din Phnom Penh (Alma Café) care îi ajută pe cei nevoiași prin intermediul campaniei Buckets of Love. Prin donarea unei sume mici, se donează o tavă conținând hrană, ulei, necesități sătenilor care au nevoie de ea. Imparte darul iubirii. Aici ideea a fost simplă, prezentând gălețile pline de inimi grafice care înfățișează dragostea. Înfățișându-l vărsând, înseamnă că va dușa pe cei nevoiași cu iubirea bine nevoie. Galeata poarta o fata zambitoare care lumineaza nu numai receptorul, ci si expeditorul. Un mic gest de dragoste merge mult.

Denumirea proiectului : Buckets of Love, Numele proiectanților : Lawrens Tan, Numele clientului : Alma Café (Phnom Penh).

Buckets of Love Designul Logo-Ului

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.