Revista de proiectare
Revista de proiectare
Designul Logo-Ului

Buckets of Love

Designul Logo-Ului Proiectare pentru o întreprindere socială din Phnom Penh (Alma Café) care îi ajută pe cei nevoiași prin intermediul campaniei Buckets of Love. Prin donarea unei sume mici, se donează o tavă conținând hrană, ulei, necesități sătenilor care au nevoie de ea. Imparte darul iubirii. Aici ideea a fost simplă, prezentând gălețile pline de inimi grafice care înfățișează dragostea. Înfățișându-l vărsând, înseamnă că va dușa pe cei nevoiași cu iubirea bine nevoie. Galeata poarta o fata zambitoare care lumineaza nu numai receptorul, ci si expeditorul. Un mic gest de dragoste merge mult.

Denumirea proiectului : Buckets of Love, Numele proiectanților : Lawrens Tan, Numele clientului : Alma Café (Phnom Penh).

Buckets of Love Designul Logo-Ului

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.