Revista de proiectare
Revista de proiectare
Aplicația De Imprimare 3D Pentru Jucării

ShiftClips

Aplicația De Imprimare 3D Pentru Jucării Toy Maker ShiftClips aplicația CAD / CAM este o platformă de servicii de produse, care permite inventatorilor de 10 ani și până să creeze și să imprime 3D propriile lor jucării de construcție. Interfața grafică simplă a aplicației permite utilizatorilor să dezvolte și să editeze formulare pe o tabletă inteligentă și să selecteze o serie de elemente de fixare hardware sau clipuri, pentru a se integra cu formularele lor pentru a genera propriile lor piese de redare articulate și reconfigurabile. Facilitatea de utilizare a ShiftClips îl face un instrument educațional ideal pentru proiectarea creativă a formelor și procesele de fabricare a produselor.

Denumirea proiectului : ShiftClips, Numele proiectanților : Wong Hok Pan, Sam, Numele clientului : The Hong Kong Polytechnic University, School of Design.

ShiftClips Aplicația De Imprimare 3D Pentru Jucării

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.