Revista de proiectare
Revista de proiectare
Aplicația De Imprimare 3D Pentru Jucării

ShiftClips

Aplicația De Imprimare 3D Pentru Jucării Toy Maker ShiftClips aplicația CAD / CAM este o platformă de servicii de produse, care permite inventatorilor de 10 ani și până să creeze și să imprime 3D propriile lor jucării de construcție. Interfața grafică simplă a aplicației permite utilizatorilor să dezvolte și să editeze formulare pe o tabletă inteligentă și să selecteze o serie de elemente de fixare hardware sau clipuri, pentru a se integra cu formularele lor pentru a genera propriile lor piese de redare articulate și reconfigurabile. Facilitatea de utilizare a ShiftClips îl face un instrument educațional ideal pentru proiectarea creativă a formelor și procesele de fabricare a produselor.

Denumirea proiectului : ShiftClips, Numele proiectanților : Wong Hok Pan, Sam, Numele clientului : The Hong Kong Polytechnic University, School of Design.

ShiftClips Aplicația De Imprimare 3D Pentru Jucării

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.