Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sistemul Auto Configurabil Pentru Clienți

Supercar System

Sistemul Auto Configurabil Pentru Clienți Supercar System este un vehicul de agrement care este ușor de configurat de către client pentru a satisface performanțele în schimbare, stilul și dorințele bugetare. Clienții își pot configura și reconfigura vehiculul în moduri mari și mici, fără instrumente speciale sau abilități necesare, Supercar System democratizând deciziile de proiectare departe de producător și în mâinile clientului unde aparțin. Punerea clientului însărcinat cu proiectarea și specificațiile creează un produs durabil care să atenueze obsolescența planificată a O.EM. producători.

Denumirea proiectului : Supercar System, Numele proiectanților : Paolo Tiramani, Numele clientului : Supercar System.

Supercar System Sistemul Auto Configurabil Pentru Clienți

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.