Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sistemul Auto Configurabil Pentru Clienți

Supercar System

Sistemul Auto Configurabil Pentru Clienți Supercar System este un vehicul de agrement care este ușor de configurat de către client pentru a satisface performanțele în schimbare, stilul și dorințele bugetare. Clienții își pot configura și reconfigura vehiculul în moduri mari și mici, fără instrumente speciale sau abilități necesare, Supercar System democratizând deciziile de proiectare departe de producător și în mâinile clientului unde aparțin. Punerea clientului însărcinat cu proiectarea și specificațiile creează un produs durabil care să atenueze obsolescența planificată a O.EM. producători.

Denumirea proiectului : Supercar System, Numele proiectanților : Paolo Tiramani, Numele clientului : Supercar System.

Supercar System Sistemul Auto Configurabil Pentru Clienți

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.