Revista de proiectare
Revista de proiectare
Mobilierul De Baie

Sott'Aqua Marino

Mobilierul De Baie Colecția Sott'Aqua Marino, cu detaliile sale creative ale lumii subacvatice către băi, oferă luxul de a vă proiecta propria baie, folosind o gamă largă de opțiuni de modulare disponibile.Sott'Aqua Marino este capabil să ofere o abordare unică de design pentru fiecare baie cu flexibilitatea sa pentru a fi utilizate cu dulapuri cu o singură sau dublă chiuvetă. Oglinda rotundă montată pe perete cu un umeraș are, de asemenea, ascuns un sistem de iluminare.

Denumirea proiectului : Sott'Aqua Marino, Numele proiectanților : Isvea Eurasia, Numele clientului : ISVEA.

Sott'Aqua Marino Mobilierul De Baie

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.