Revista de proiectare
Revista de proiectare
Mobilierul De Baie

Sott'Aqua Marino

Mobilierul De Baie Colecția Sott'Aqua Marino, cu detaliile sale creative ale lumii subacvatice către băi, oferă luxul de a vă proiecta propria baie, folosind o gamă largă de opțiuni de modulare disponibile.Sott'Aqua Marino este capabil să ofere o abordare unică de design pentru fiecare baie cu flexibilitatea sa pentru a fi utilizate cu dulapuri cu o singură sau dublă chiuvetă. Oglinda rotundă montată pe perete cu un umeraș are, de asemenea, ascuns un sistem de iluminare.

Denumirea proiectului : Sott'Aqua Marino, Numele proiectanților : Isvea Eurasia, Numele clientului : ISVEA.

Sott'Aqua Marino Mobilierul De Baie

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.