Revista de proiectare
Revista de proiectare
Semnal De Trafic

Don Luis

Semnal De Trafic „Multe țări au început să pună în aplicare politici care să încurajeze mersul pe jos ca un mod important de transport. Riscul de pietoni este crescut atunci când proiectarea drumului nu planifică și asigură mecanisme de control al traficului care separă pietonii de vehicule. În general, se estimează că accidentele de trafic costă între 1 și 2% din produsul național brut ”(OMS). Don Luis este un semnal de trafic 3D care se leagă de o linie galbenă 2D pictată pe trotuar pentru a evita trecerea de pietoni pe stradă, într-un alt loc față de zebră. Conceput cu o analiză socioculturală și nu doar din orientări estetice.

Denumirea proiectului : Don Luis, Numele proiectanților : CasBeVilla Team, Numele clientului : CasBeVilla Team.

Don Luis Semnal De Trafic

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectant al zilei

Cei mai buni designeri, artiști și arhitecți din lume.

Un design bun merită recunoaștere deosebită. În fiecare zi, suntem încântați să oferim designeri uimitori care creează modele originale și inovatoare, arhitectură uimitoare, modă elegantă și grafică creativă. Astăzi, vă prezentăm unul dintre cei mai mari designeri din lume. Verificați astăzi un portofoliu de design premiat și inspirați-vă zilnic în design.