Revista de proiectare
Revista de proiectare
Semnal De Trafic

Don Luis

Semnal De Trafic „Multe țări au început să pună în aplicare politici care să încurajeze mersul pe jos ca un mod important de transport. Riscul de pietoni este crescut atunci când proiectarea drumului nu planifică și asigură mecanisme de control al traficului care separă pietonii de vehicule. În general, se estimează că accidentele de trafic costă între 1 și 2% din produsul național brut ”(OMS). Don Luis este un semnal de trafic 3D care se leagă de o linie galbenă 2D pictată pe trotuar pentru a evita trecerea de pietoni pe stradă, într-un alt loc față de zebră. Conceput cu o analiză socioculturală și nu doar din orientări estetice.

Denumirea proiectului : Don Luis, Numele proiectanților : CasBeVilla Team, Numele clientului : CasBeVilla Team.

Don Luis Semnal De Trafic

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.