Revista de proiectare
Revista de proiectare
Reședința Neoclasică Reutilizată

Neoclassic Wellness

Reședința Neoclasică Reutilizată O reședință neoclasică remodelată pentru a găzdui wellness și spa. Ținând cont de decorațiunile elaborate din ipsos, podelele din lemn de stejar antic și lumina naturală a zilei, propunerea de proiect a fost să introducă materiale care să atragă linia distinctivă între vechi și nou. Aplicarea lavaplaster-ului pe podele și pereți, formicuri laminate, sticlă și mozaic cuarț domină interiorul, în timp ce paleta de culori redefinește identitatea clasică.Tonurile calde pământești adaugă patina antichității, în timp ce puterea negrului în caracteristicile metalice adaugă un element dinamic în romantismul emis al neoclasismului.

Denumirea proiectului : Neoclassic Wellness, Numele proiectanților : Helen Brasinika, Numele clientului : Vivify_The beauty lab.

Neoclassic Wellness Reședința Neoclasică Reutilizată

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.