Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaun

Meline

Scaun Melina este un scaun inovator cu depozitare. Designul său minimal este prevăzut cu un raft și un știft pentru a atârna un sacou și o geantă. Raftul este ideal pentru depozitarea instrumentelor și obiectelor studenților și se extinde spre exterior pentru a păstra ușor unele obiecte. Este ușor cu un cadru din lemn de esenta tare și scaune / raft laminat. Designul este influențat de stilul DeStijl. Melina este un scaun de încredere, un scaun pe care îl poți numi „un prieten”.

Denumirea proiectului : Meline, Numele proiectanților : Eliane Zakhem, Numele clientului : E Zakhem Interiors.

Meline Scaun

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.