Revista de proiectare
Revista de proiectare
Cartea

Brazilian Cliches

Cartea „Clișeele braziliene” au fost compuse folosind imagini dintr-un vechi catalog de clișee tipografice braziliene. Dar motivul titlului său nu se datorează numai clișeelor utilizate pentru compoziția ilustrațiilor sale. La rândul fiecărei pagini, întâlnim alte tipuri de clișee braziliene: istorice, precum sosirea portughezilor, catehizarea indienilor autohtoni, cicluri economice de cafea și aur ... include chiar clișee braziliene contemporane, pline de blocaje de trafic, datorii, condominii închise și înstrăinare - Portretizat într-o narațiune vizuală contemporană ireverentă.

Denumirea proiectului : Brazilian Cliches, Numele proiectanților : Gustavo Piqueira, Numele clientului : .

Brazilian Cliches Cartea

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.