Revista de proiectare
Revista de proiectare
Opere De Artă

Arabic Calligraphy

Opere De Artă Acestea sunt exemple de artă de caligrafie arabă contemporană practicată de un artist oman, Dr. Salman Alhajri, profesor asistent de artă și design la Universitatea Sultan Qaboos. Acesta explică caracteristicile estetice ale caligrafiei arabe ca o icoană unică a artei islamice. Salman și-a stabilit practica, manual în caligrafia arabă, ca temă principală în 2006. În 2008 a început să folosească tehnologii digitale și grafice, adică software grafic (bazat pe vector) și software de script arab, de exemplu „Kelk”, de atunci Alhajri a dezvoltat un stil unic. în acest curent de artă.

Denumirea proiectului : Arabic Calligraphy , Numele proiectanților : Salman Alhajri, Numele clientului : Sultan Qaboos University, Rozna Muscat Gallery, Fatma's Gallery, Muscat, Ghalya’s Musem of Modern Art, Dubai Community Theatre and Arts Centre (DUCTAC) .

Arabic Calligraphy  Opere De Artă

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.