Revista de proiectare
Revista de proiectare
Opere De Artă

Arabic Calligraphy

Opere De Artă Acestea sunt exemple de artă de caligrafie arabă contemporană practicată de un artist oman, Dr. Salman Alhajri, profesor asistent de artă și design la Universitatea Sultan Qaboos. Acesta explică caracteristicile estetice ale caligrafiei arabe ca o icoană unică a artei islamice. Salman și-a stabilit practica, manual în caligrafia arabă, ca temă principală în 2006. În 2008 a început să folosească tehnologii digitale și grafice, adică software grafic (bazat pe vector) și software de script arab, de exemplu „Kelk”, de atunci Alhajri a dezvoltat un stil unic. în acest curent de artă.

Denumirea proiectului : Arabic Calligraphy , Numele proiectanților : Salman Alhajri, Numele clientului : Sultan Qaboos University, Rozna Muscat Gallery, Fatma's Gallery, Muscat, Ghalya’s Musem of Modern Art, Dubai Community Theatre and Arts Centre (DUCTAC) .

Arabic Calligraphy  Opere De Artă

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.