Revista de proiectare
Revista de proiectare
Brandul De Identitate Islamică

Islamic Identity

Brandul De Identitate Islamică Conceptul proiectului de branding pentru a evidenția hibridul ornamentației tradiționale islamice și designul contemporan. Întrucât clientul era atașat de valorile tradiționale, dar încă interesat de designul contemporan. Prin urmare, proiectul s-a bazat pe două forme de bază; cercul și pătratul. Aceste forme au fost folosite pentru a evidenția contrastul dintre combinarea modelelor islamice tradiționale și designul contemporan. Fiecare unitate din model a fost folosită o dată pentru a oferi identității o manifestare sofisticată. Culoarea argintie a fost folosită pentru a sublinia aspectul contemporan.

Denumirea proiectului : Islamic Identity, Numele proiectanților : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Numele clientului : Lama Ajeenah.

Islamic Identity Brandul De Identitate Islamică

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.