Revista de proiectare
Revista de proiectare
Brandul De Identitate Islamică

Islamic Identity

Brandul De Identitate Islamică Conceptul proiectului de branding pentru a evidenția hibridul ornamentației tradiționale islamice și designul contemporan. Întrucât clientul era atașat de valorile tradiționale, dar încă interesat de designul contemporan. Prin urmare, proiectul s-a bazat pe două forme de bază; cercul și pătratul. Aceste forme au fost folosite pentru a evidenția contrastul dintre combinarea modelelor islamice tradiționale și designul contemporan. Fiecare unitate din model a fost folosită o dată pentru a oferi identității o manifestare sofisticată. Culoarea argintie a fost folosită pentru a sublinia aspectul contemporan.

Denumirea proiectului : Islamic Identity, Numele proiectanților : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Numele clientului : Lama Ajeenah.

Islamic Identity Brandul De Identitate Islamică

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.