Revista de proiectare
Revista de proiectare
Structura Fasciculului De Coloană

Brackets

Structura Fasciculului De Coloană Proiectarea este o soluție tehnică pentru a furniza sisteme modulate pentru reabilitarea spațiilor inutile din acoperișurile din întreaga lume, în timp ce se adaptează la structura anterioară a fiecărei clădiri. Una dintre multifuncțiile sale este păstrarea energiei electrice. De asemenea, a fost proiectat estetic pentru a funcționa în interior, fie prin placarea prevăzută pentru aceasta, în diferite materiale sau finisaje, fie prin accente de mobilier, cum ar fi blaturi, mese și pereți despărțitori. De asemenea, asigură un sistem de încălzire solară care face spațiile durabile din punct de vedere energetic.

Denumirea proiectului : Brackets, Numele proiectanților : Dalia Sadany, Numele clientului : Dezines Dalia Sadany Creations.

Brackets Structura Fasciculului De Coloană

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.