Revista de proiectare
Revista de proiectare
Spațiul Expozițional

Ideaing

Spațiul Expozițional Aceasta este sala de expoziții a întreprinderii de la Guangzhou Design Week din 2013, proiectată de C&C Design Co., Ltd. Proiectarea dispune corect spațiul mai mic de 91 de metri pătrați, care este afișat de ecranul tactil și de proiectorul interior. Codul QR afișat pe caseta de lumină este legăturile web ale întreprinderii. Între timp, proiectanții speră că aspectul întregii clădiri poate face oamenilor un sentiment plin de vitalitate și, prin urmare, demonstrează creativitatea pe care o deține compania de proiectare, adică „spiritul de independență și ideea de libertate”, susținute de aceștia .

Denumirea proiectului : Ideaing, Numele proiectanților : Zheng Peng, Numele clientului : C&C Design Co.,Ltd..

Ideaing Spațiul Expozițional

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.