Revista de proiectare
Revista de proiectare
Spațiul Expozițional

Ideaing

Spațiul Expozițional Aceasta este sala de expoziții a întreprinderii de la Guangzhou Design Week din 2013, proiectată de C&C Design Co., Ltd. Proiectarea dispune corect spațiul mai mic de 91 de metri pătrați, care este afișat de ecranul tactil și de proiectorul interior. Codul QR afișat pe caseta de lumină este legăturile web ale întreprinderii. Între timp, proiectanții speră că aspectul întregii clădiri poate face oamenilor un sentiment plin de vitalitate și, prin urmare, demonstrează creativitatea pe care o deține compania de proiectare, adică „spiritul de independență și ideea de libertate”, susținute de aceștia .

Denumirea proiectului : Ideaing, Numele proiectanților : Zheng Peng, Numele clientului : C&C Design Co.,Ltd..

Ideaing Spațiul Expozițional

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.