Revista de proiectare
Revista de proiectare
Recipientul Pentru Condimente

Ajorí

Recipientul Pentru Condimente Ajorí este o soluție creativă pentru organizarea și depozitarea diferitelor condimente, condimente și condimente, pentru a satisface și potrivi diferitele tradiții culinare ale fiecărei țări. Designul său elegant organic îl face o piesă sculpturală, rezultând ca un ornament excelent pentru a reflecta ca un început de conversație în jurul mesei. Designul pachetului este inspirat de pielea de usturoi, devenind o propunere singulară de ambalare ecologică. Ajorí este un design ecologic pentru planetă, inspirat din natură și realizat integral din materiale naturale.

Denumirea proiectului : Ajorí, Numele proiectanților : Carlos Jimenez and Pilar Balsalobre, Numele clientului : photoAlquimia .

Ajorí Recipientul Pentru Condimente

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.