Revista de proiectare
Revista de proiectare
Recipientul Pentru Condimente

Ajorí

Recipientul Pentru Condimente Ajorí este o soluție creativă pentru organizarea și depozitarea diferitelor condimente, condimente și condimente, pentru a satisface și potrivi diferitele tradiții culinare ale fiecărei țări. Designul său elegant organic îl face o piesă sculpturală, rezultând ca un ornament excelent pentru a reflecta ca un început de conversație în jurul mesei. Designul pachetului este inspirat de pielea de usturoi, devenind o propunere singulară de ambalare ecologică. Ajorí este un design ecologic pentru planetă, inspirat din natură și realizat integral din materiale naturale.

Denumirea proiectului : Ajorí, Numele proiectanților : Carlos Jimenez and Pilar Balsalobre, Numele clientului : photoAlquimia .

Ajorí Recipientul Pentru Condimente

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.