Revista de proiectare
Revista de proiectare
Setul De Cafea

Relax

Setul De Cafea Scopul principal al setului este de a încuraja hrănirea relațiilor. Acesta își propune să readucă vechea tradiție de a bea cafea împreună în lumea cu ritm rapid. Ansamblul betonului industrial și al porțelanului delicat creează un contrast neobișnuit și texturile diferite se evidențiază reciproc. Scopul consolidării relației setului se manifestă prin formele complementare ale itemilor. Deoarece ceștile nu pot sta singure, doar atunci când sunt introduse în tava partajată, setul de cafea îndeamnă oamenii să discute între ei în timp ce beau cafea.

Denumirea proiectului : Relax, Numele proiectanților : Rebeka Pakozdi, Numele clientului : Pakozdi.

Relax Setul De Cafea

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.