Revista de proiectare
Revista de proiectare
Setul De Cafea

Relax

Setul De Cafea Scopul principal al setului este de a încuraja hrănirea relațiilor. Acesta își propune să readucă vechea tradiție de a bea cafea împreună în lumea cu ritm rapid. Ansamblul betonului industrial și al porțelanului delicat creează un contrast neobișnuit și texturile diferite se evidențiază reciproc. Scopul consolidării relației setului se manifestă prin formele complementare ale itemilor. Deoarece ceștile nu pot sta singure, doar atunci când sunt introduse în tava partajată, setul de cafea îndeamnă oamenii să discute între ei în timp ce beau cafea.

Denumirea proiectului : Relax, Numele proiectanților : Rebeka Pakozdi, Numele clientului : Pakozdi.

Relax Setul De Cafea

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.