Revista de proiectare
Revista de proiectare
Robinetul Senzorizat

miscea KITCHEN

Robinetul Senzorizat Sistemul misc KITCHEN este primul robinet de bucătărie cu distribuție multilichidă cu adevărat fără atingere din lume. Combinând 2 distribuitoare și o robinetă într-un sistem unic și ușor de utilizat, elimină nevoia de distribuitoare separate în jurul zonei de lucru din bucătărie. Robinetul este complet fără atingere pentru a funcționa pentru beneficii maxime de igienă a mâinilor și reduce răspândirea bacteriilor dăunătoare. Se pot utiliza o serie de săpunuri, detergenți și dezinfectanți de înaltă calitate și eficienți. Dispune de cea mai rapidă și mai fiabilă tehnologie de senzori disponibilă pe piață pentru performanțe de precizie.

Denumirea proiectului : miscea KITCHEN, Numele proiectanților : Rob Langendijk, Numele clientului : miscea GmbH.

miscea KITCHEN Robinetul Senzorizat

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.