Revista de proiectare
Revista de proiectare
Robinetul Senzorizat

miscea KITCHEN

Robinetul Senzorizat Sistemul misc KITCHEN este primul robinet de bucătărie cu distribuție multilichidă cu adevărat fără atingere din lume. Combinând 2 distribuitoare și o robinetă într-un sistem unic și ușor de utilizat, elimină nevoia de distribuitoare separate în jurul zonei de lucru din bucătărie. Robinetul este complet fără atingere pentru a funcționa pentru beneficii maxime de igienă a mâinilor și reduce răspândirea bacteriilor dăunătoare. Se pot utiliza o serie de săpunuri, detergenți și dezinfectanți de înaltă calitate și eficienți. Dispune de cea mai rapidă și mai fiabilă tehnologie de senzori disponibilă pe piață pentru performanțe de precizie.

Denumirea proiectului : miscea KITCHEN, Numele proiectanților : Rob Langendijk, Numele clientului : miscea GmbH.

miscea KITCHEN Robinetul Senzorizat

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectant al zilei

Cei mai buni designeri, artiști și arhitecți din lume.

Un design bun merită recunoaștere deosebită. În fiecare zi, suntem încântați să oferim designeri uimitori care creează modele originale și inovatoare, arhitectură uimitoare, modă elegantă și grafică creativă. Astăzi, vă prezentăm unul dintre cei mai mari designeri din lume. Verificați astăzi un portofoliu de design premiat și inspirați-vă zilnic în design.