Revista de proiectare
Revista de proiectare
Showroom, Vânzarea Cu Amănuntul

Fast Forward

Showroom, Vânzarea Cu Amănuntul Pantofii de antrenament pentru filiale sunt expuși în primul showroom al complexului showroom de sărituri. Este pregătit cu un mod care să exprime metodele de fabricație, cum ar fi forma dinamică a încălțămintei de dresaj, tehnologiile de injecție ridicată utilizate în faza de producție, etc. Este echipat cu LED-ul SMD, unul dintre produsele de înaltă tehnologie, se străduiește să reflecte dinamismul pantofilor de antrenament (ca obiect) devenind o sursă de inspirație cu fundaluri de design grafic special concepute și mișcare oferite de aceste sisteme.

Denumirea proiectului : Fast Forward, Numele proiectanților : Ayhan Güneri, Numele clientului : JUMP/GENMAR.

Fast Forward Showroom, Vânzarea Cu Amănuntul

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.