Revista de proiectare
Revista de proiectare
Showroom, Vânzarea Cu Amănuntul

Fast Forward

Showroom, Vânzarea Cu Amănuntul Pantofii de antrenament pentru filiale sunt expuși în primul showroom al complexului showroom de sărituri. Este pregătit cu un mod care să exprime metodele de fabricație, cum ar fi forma dinamică a încălțămintei de dresaj, tehnologiile de injecție ridicată utilizate în faza de producție, etc. Este echipat cu LED-ul SMD, unul dintre produsele de înaltă tehnologie, se străduiește să reflecte dinamismul pantofilor de antrenament (ca obiect) devenind o sursă de inspirație cu fundaluri de design grafic special concepute și mișcare oferite de aceste sisteme.

Denumirea proiectului : Fast Forward, Numele proiectanților : Ayhan Güneri, Numele clientului : JUMP/GENMAR.

Fast Forward Showroom, Vânzarea Cu Amănuntul

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.