Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lampa

Schon

Lampa Sursele de lumină ale acestei lămpi unice sunt plasate în centrul formei generale, astfel încât luminează o sursă de lumină moale și uniformă. Suprafețele ușoare sunt separabile de corpul principal, astfel încât forma simplă a corpului cu părți inferioare, plus economisirea energiei printr-un consum redus de energie electrică îi oferă o caracteristică suplimentară. De asemenea, corpul ușor de aprins sau dezactivat este o altă caracteristică modernă a acestei lumini unice. Expresia duce la diferențe de iluminare și a fost proiectată iluminarea lămpii. Majoritatea luminii de la lămpi, astfel încât privitorul să nu profite de lumină va ameți. Frumos de trăit.

Denumirea proiectului : Schon, Numele proiectanților : Mostafa Arvand, Numele clientului : Deco Light Group Co..

Schon Lampa

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.