Revista de proiectare
Revista de proiectare
Colecția Watchface

TTMM (after time)

Colecția Watchface ttmm prezintă colecția de aplicații watchface, concepută pentru ceasuri inteligente cu ecrane alb-negru de 144 × 168 pixeli, precum Pebble și Kreyos. Veți găsi aici 15 modele de aplicații simple, elegante și estetice pentru supraveghere. Pentru că sunt făcute din energie pură, sunt mai mult ca niște fantome decât lucruri reale. Aceste ceasuri sunt cele mai economice și ecologice care au existat vreodată.

Denumirea proiectului : TTMM (after time), Numele proiectanților : Albert Salamon, Numele clientului : TTMM (after time).

TTMM (after time) Colecția Watchface

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.