Revista de proiectare
Revista de proiectare
Colecția Watchface

TTMM (after time)

Colecția Watchface ttmm prezintă colecția de aplicații watchface, concepută pentru ceasuri inteligente cu ecrane alb-negru de 144 × 168 pixeli, precum Pebble și Kreyos. Veți găsi aici 15 modele de aplicații simple, elegante și estetice pentru supraveghere. Pentru că sunt făcute din energie pură, sunt mai mult ca niște fantome decât lucruri reale. Aceste ceasuri sunt cele mai economice și ecologice care au existat vreodată.

Denumirea proiectului : TTMM (after time), Numele proiectanților : Albert Salamon, Numele clientului : TTMM (after time).

TTMM (after time) Colecția Watchface

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.