Revista de proiectare
Revista de proiectare
Multipod

Hive

Multipod Hive este o cupolă verticală cu placă verticală de 315 grade deschisă, formată din șapte segmente de 45 de grade. Gândiți mai departe în design, păstrând în același timp funcționalitatea și provocând forma mobilierului existent. Conceptul inovator are la bază o sferă, de formă simplistă, oricât de dramatică este în prezență. Stupul va produce impact vizual în orice spațiu pe care îl ocupă. Futuro-Virtuoso

Denumirea proiectului : Hive, Numele proiectanților : Clive Walters, Numele clientului : Senator Specialist Products.

Hive Multipod

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.