Revista de proiectare
Revista de proiectare
Multipod

Hive

Multipod Hive este o cupolă verticală cu placă verticală de 315 grade deschisă, formată din șapte segmente de 45 de grade. Gândiți mai departe în design, păstrând în același timp funcționalitatea și provocând forma mobilierului existent. Conceptul inovator are la bază o sferă, de formă simplistă, oricât de dramatică este în prezență. Stupul va produce impact vizual în orice spațiu pe care îl ocupă. Futuro-Virtuoso

Denumirea proiectului : Hive, Numele proiectanților : Clive Walters, Numele clientului : Senator Specialist Products.

Hive Multipod

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.