Revista de proiectare
Revista de proiectare
Banca De Stradă

Ola

Banca De Stradă Această bancă, proiectată urmând strategiile de eco-design, duce mobilierul stradal la un nou nivel. În egală măsură acasă, în mediul urban sau natural, liniile fluide creează o varietate de opțiuni de șezut în cadrul unei banchete. Materialele utilizate sunt aluminiu reciclat pentru bază și oțel pentru scaun, alese pentru proprietățile lor reciclabile și durabile; are un finisaj strălucitor și rezistent, acoperit cu pulbere, ideal pentru utilizarea în aer liber în toate perioadele de rezistență. Proiectat în Mexico City de Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman și Karime Tosca.

Denumirea proiectului : Ola, Numele proiectanților : Diseno Neko, Numele clientului : Diseño Neko S.A. de C.V..

Ola Banca De Stradă

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.