Revista de proiectare
Revista de proiectare
Restaurantul

Osaka

Restaurantul Situat în vecinul Itaim Bibi (Sao Paulo, Brazilia), Osaka își arată cu mândrie arhitectura, oferind o ambianță intimă și confortabilă în spațiile sale diferite. Terasa exterioară de lângă stradă este intrarea într-o curte verde și modernă, o legătură între interior, exterior și natură. Estetica privată și sofisticată a fost materializată cu utilizarea elementelor naturale precum lemnul, pietrele, fierul și textilele. Sistemul de acoperiș Lamella, cu iluminare slabă și rețelele de lemn au fost studiate cu atenție pentru a completa designul interior armonios și pentru a genera diferite ambianțe.

Denumirea proiectului : Osaka , Numele proiectanților : Ariel Chemi, Numele clientului : Osaka.

Osaka  Restaurantul

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectant al zilei

Cei mai buni designeri, artiști și arhitecți din lume.

Un design bun merită recunoaștere deosebită. În fiecare zi, suntem încântați să oferim designeri uimitori care creează modele originale și inovatoare, arhitectură uimitoare, modă elegantă și grafică creativă. Astăzi, vă prezentăm unul dintre cei mai mari designeri din lume. Verificați astăzi un portofoliu de design premiat și inspirați-vă zilnic în design.