Revista de proiectare
Revista de proiectare
Restaurantul

Osaka

Restaurantul Situat în vecinul Itaim Bibi (Sao Paulo, Brazilia), Osaka își arată cu mândrie arhitectura, oferind o ambianță intimă și confortabilă în spațiile sale diferite. Terasa exterioară de lângă stradă este intrarea într-o curte verde și modernă, o legătură între interior, exterior și natură. Estetica privată și sofisticată a fost materializată cu utilizarea elementelor naturale precum lemnul, pietrele, fierul și textilele. Sistemul de acoperiș Lamella, cu iluminare slabă și rețelele de lemn au fost studiate cu atenție pentru a completa designul interior armonios și pentru a genera diferite ambianțe.

Denumirea proiectului : Osaka , Numele proiectanților : Ariel Chemi, Numele clientului : Osaka.

Osaka  Restaurantul

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.