Revista de proiectare
Revista de proiectare
Spațiul De Birouri

Samlee

Spațiul De Birouri Fără detalii amețitoare, Samlee Office a fost proiectat de o estetică orientală de simplitate. Acest concept se potrivește cu orașul în curs de dezvoltare rapid. În această societate informațională extrem de funcțională, proiectul prezintă relația interactivă dintre oraș, muncă și oameni - un fel de relație intimă de activitate și inerție; suprapunere transparentă; permeabilitate goală.

Denumirea proiectului : Samlee, Numele proiectanților : Yongcai Huang, Numele clientului : GuangZhou Samlee Enterprise Co;Ltd..

Samlee Spațiul De Birouri

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.