Revista de proiectare
Revista de proiectare
Spațiul De Birouri

Samlee

Spațiul De Birouri Fără detalii amețitoare, Samlee Office a fost proiectat de o estetică orientală de simplitate. Acest concept se potrivește cu orașul în curs de dezvoltare rapid. În această societate informațională extrem de funcțională, proiectul prezintă relația interactivă dintre oraș, muncă și oameni - un fel de relație intimă de activitate și inerție; suprapunere transparentă; permeabilitate goală.

Denumirea proiectului : Samlee, Numele proiectanților : Yongcai Huang, Numele clientului : GuangZhou Samlee Enterprise Co;Ltd..

Samlee Spațiul De Birouri

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.